– JOBBA PÅ WILLA NORDIC –

VILL DU ARBETA MED BRANSCHENS FINASTE VARUMÄRKE?

Det första huset signerat Willa Nordic byggdes 1989. Idag är Willa Nordic Sveriges starkaste varumärke när det kommer till att skapa unika hus med hög designgrad. Redan från början var vår filosofi att bygga hus på ett mer effektivt sätt än när man bygger lösvirkeshus. Något av ett småländskt drag. Precis som det hantverkskunnande som genomsyrar varje led i produktionen. Sedan taket lades på vårt första hus har vi genomfört runt 3500 projekt runt om i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Island, Tyskland och Holland.

Willa Nordic Göteborg söker en byggsamordnare!

Vi söker en strukturerad och noggrann byggkompetens till vårt kontor i Askim.
Du kommer att jobba med administrativa entreprenaduppgifter, tillsammans med våra byggledare och säljare.
Du kommer att fungera som projektledare och samordna entreprenaderna för våra husbyggnationer.Kvalifikationer

Vi söker dig som gillar ordning och reda och att jobba strukturerat med många bollar i luften.
Du har god byggkompetens, datorvana, en positiv inställning och gillar att jobba i team

Tjänsten tillsätts snarast och är en tillsvidareanställning som avser heltid på vårat kontor i Askim
Rekryteringen sker löpande.

Frågor och ansökan mailas till:
mats.cedermalm@willanordic.se
Entreprenadchef

Vi söker en engagerad och noggrann operativ inköpare till vårt kontor i Stockaryd.

Du kommer att jobba med projektspecifika inköp och eftermarknadsfrågor. Du jobbar nära och tillsammans med bl. a. byggledare, säljare och projektörer.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som gillar ordning och reda, jobbar strukturerat men har förmågan att vara flexibel och se helhetslösningar. Viljan och nyfikenheten att lära sig nya produkter är viktigt. Du har god datorvana, en positiv inställning och har lätt att skapa bra relationer.
Vi tror att du kommer att trivas i en organisation där vi sätter kvalité och kundorientering högt och som värdesätter långsiktiga relationer, där vi visar respekt för vår omgivning, tar ansvar och är stolta för den produkt vi levererar.

ÖVRIG INFORMATION
Tjänsten tillsätts snarast och är en tillsvidareanställning som avser heltid på vår anläggning i Stockaryd.

Upplysningar om tjänsten lämnas av Mattias Hjälmeby på telefon 0735-23 50 20.

Ansökan skickas senast 31 maj till: mattias.hjalmeby@willanordic.se

Willa Nordic ingår i WINO Koncernen.

VI SÖKER MONTÖRER TILL SVERIGES NYASTE HUSFABRIK I STOCKARYD

Signum Prefab är ett gemensamt ägt bolag med Willa Nordic och Signum Fastigheter. För att möta den stora efterfrågan på våra bostadsprodukter söker vi nu dig som vill vara med på vår resa. Du ska ha positiv inställning, som med noggrannhet och kvalitetskänsla vill vara med och forma kvalitets och designhem. Hos oss har vi roterande och omväxlande arbetsuppgifter för trähusproduktion.

Du ska ha förmåga att samarbeta i team och ha erfarenhet från byggbranschen. Vi ser gärna att du är noggrann och nyfiken på nytänk. Du ska även ha drivkraften att slutföra dina arbetsuppgifter inom givna ramar. Truck- och traverskort är meriterande. Tjänsterna är tillsvidareanställning och avser heltid.

Du kommer få jobba med ett mycket professionellt gäng med stor erfarenhet och stark drivkraft, som garanterat kommer ge dig en utvecklande och stimulerande tid framöver.

Maila ditt CV tillsammans med ett personligt brev till robin.lindsten@signumprefab.se

Vi söker även samarbete med arkitekter som ser det som en förmån att arbeta med krävande kunder och även ges möjlighet att erbjuda sina kunder en kvalitetssäkrad produktion av husen man ritar.