– VÄLKOMMEN TILL WILLA NORDIC –

Det första huset signerat Willa Nordic byggdes 1989. Redan då var vår filosofi att bygga hus på ett mer effektivt sätt än när man bygger lösvirkeshus. Något av ett småländskt drag. Precis som det hantverkskunnande som genomsyrar varje led i produktionen. Sedan taket lades på vårt första hus har vi genomfört runt 3500 projekt runt om i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Island, Tyskland och Holland.

Vart och ett av dem har bidragit till kunskaper och erfarenheter som kommer dig tillgodo vad gäller pris och kvalitet. Några av de hus vi byggt under våra tjugo år finns presenterade här på vår hemsida. Berättelsen om unika trähus från de småländska skogarna är egentligen mycket äldre än så. Med fötterna stadigt i det småländska trähusriket har vi många hundra års traditioner och kunnande i ryggen när vi skapar ditt unika hus från Willa Nordic.

konstruktion

Under ytan sitter den verkliga kvaliteten i ett hus från Willa Nordic.

Läs mer

Kloka råd som kan hjälpa dig på vägen mot ett nytt boende.

Läs mer

Vår unika byggprocess gör att vi anpassar oss efter dina drömmar och inte tvärt om.

Läs mer
projektforaljning-willa-nordic-arkitektritat

Vi bygger bostadsområden, flerfamiljshus och offentliga lokaler.

Läs mer

Willa Nordic är mycket försiktiga vid behandling av personuppgifter för att skydda din personliga integritet.

Läs mer

Miljö- och hållbarhetspolicy

Vi prioriterar miljön i varje del av processen. Vi menar att miljötänk och unika hus inte på något sätt står i motsatsförhållande.

Läs mer
Välj kontor här

Har du en tomt du vill sälja? Då kan vi på Willa Nordic hjälpa dig.

Med ett Samarbetsavtal tar vi hand om allt från annonsering via mäklare till kontraktsskrivning. Vi står även för mäklararvodet. Ett Samarbetsavtal ger oss ensamrätten att sälja er tomt under en bestämd tid.Kontakta ett av våra kontor för mer information.
Välj kontor här

SaveSave