PROJEKTBYGGNATION – ÅHUS SEASIDE

Willa Nordics Projektavdelning har tecknat totalentreprenadkontrakt med Bostadsrättsföreningen Åhus Seaside för uppförande av ett flerbostadshus precis vid havet. Bostadshuset byggs i tre våningar samt en fjärde indragen takvåning. Det blir tre bostadsrätter på vardera våning, sex av lägenheterna är 101 m2 och tre är 98 m2 stora. Den fjärde indragna takvåningen kommer att innehålla en konferensvåning.

Har du frågor om projektbyggnation, kontakta projektchef  Stefan Hjälmeby på stefan.hjalmeby@willanordic.se

Fakta
Order: P0170 – A3436
Projekt: Bostadsrättsföreningen Åhus Seaside
Adress: Kantarellvägen 1, 296 32 Åhus
Beskrivning: Ett flerbostadshus i 4 våningar med 9 lägenheter och en konferensvåning.
Willa Nordics åtagande: Totalentreprenad
Invändig yta: 1170 kvm
Byggår: Q4 2018 – Q1 2020
Arkitekt: Jerker Edfast, Uulas Arkitekter ab

Bildgalleri – Åhus Seaside

Så här kommer de nya husen se ut som levereras av Willa Nordic.

BESTÄLL VÅRT MAGASIN OM PROJEKTBYGGNATION

“Att skapa livsmiljöer med hög designgrad och funktionalitet för många människor är Willa Nordics passion. Vi har gjort det i många år och utmanas ständigt att utveckla och förfina vår process.”

Att Willa Nordic skapar unika enfamiljshus, med svårslagen kvalitet och överlägsen designgrad, vet de flesta om. Att vi dessutom skapar hela bostadsområden, flerbostadshus, exklusiva parhus, golfbyar i New England stil, vårdboende, lägenhetskomplex på tak i storstäder, kyrkor och många andra unika projekt är det färre som känner till. Därför har vi skapat detta magasin om det vi kallar projektbyggnation. Som alltid söker vi det genuina och ursprungliga. Ett sökande som ledde oss till ett av historiens första “miljonprogram” i turkiska Kappadokien.

Sänd namn, adress och telefonnummer till info@willanordic.se och berätta att du vill ha ett magasin om projektbyggnation så kommer det kostnadsfritt på posten.

Vill du samtala med oss om projektbyggnation ring till vår projektchef Stefan Hjälmeby på telefon 0735-23 50 35
eller sänd ett meddelande till stefan.hjalmeby@willanordic.se