PROJEKTBYGGNATION – ÅHUSEN

FANTASTISKT OMRÅDE PRECIS VID HAVET!

Ån som rinner genom Trosas hjärta kantas av grusade gångar, skuggande lövverk och förtöjda båtar på rad. I lugnet intill vattenspegeln ligger Åhusen, 47 moderna bostäder inspirerade av skönheten i stadens välbevarade träbebyggelse. De flesta har balkonger mot ån och präglas av rikliga ljusflöden och en känsla av rymd. Material och hantverk är av hög kvalitet. Det är enkelt att leva här, i Åhusen och den vackra miljön där havet, golfbanan, restaurangerna, butikerna och kulturen sällan är längre bort än en promenad längs ån.


Har du frågor om projektbyggnation, kontakta projektchef  Stefan Hjälmeby på stefan.hjalmeby@willanordic.se

Fakta
Nr: P0153/A3374
Projekt: Åhusen, Trosa
Adress: Östra Långgatan 79, Trosa
Beskrivning: Tre-och fyravånings flerbostadshus med 47 bostäder, 4 lokaler samt parkeringsgarage
Willa Nordics åtagande: Projektering, leverans och stommontage
Invändig yta: 47 lgh 4152 m2 + lokaler 338 m2 + garage/förråd 1372 m2.
Byggår: 2018-19
Arkitekt: Patrik Windisch

Bildgalleri – Åhusen

Så här kommer projektet Åhusen se ut som levereras av Willa Nordic.

BESTÄLL VÅRT MAGASIN OM PROJEKTBYGGNATION

“Att skapa livsmiljöer med hög designgrad och funktionalitet för många människor är Willa Nordics passion. Vi har gjort det i många år och utmanas ständigt att utveckla och förfina vår process.”

Att Willa Nordic skapar unika enfamiljshus, med svårslagen kvalitet och överlägsen designgrad, vet de flesta om. Att vi dessutom skapar hela bostadsområden, flerbostadshus, exklusiva parhus, golfbyar i New England stil, vårdboende, lägenhetskomplex på tak i storstäder, kyrkor och många andra unika projekt är det färre som känner till. Därför har vi skapat detta magasin om det vi kallar projektbyggnation. Som alltid söker vi det genuina och ursprungliga. Ett sökande som ledde oss till ett av historiens första “miljonprogram” i turkiska Kappadokien.

Sänd namn, adress och telefonnummer till info@willanordic.se och berätta att du vill ha ett magasin om projektbyggnation så kommer det kostnadsfritt på posten.

Vill du samtala med oss om projektbyggnation ring till vår projektchef Stefan Hjälmeby på telefon 0735-23 50 35
eller sänd ett meddelande till stefan.hjalmeby@willanordic.se