bostadsratter-topp-projekt

PROJEKTBYGGNATION – BOSTADSRÄTTER MED VILLAKÄNSLA

MED INSPIRATION FRÅN NEW ENGLAND

Stefan Rupert anses vara en av landets främsta arkitekter. han har ritat flerbostadshuset i new england stil.

– Jag lägger stor vikt vid det personliga mötet med kunden. Det är viktigt att jag och kunden lär känna och förstår varandra. Min uppgift blir ofta att guida kunden och tydliggöra det som känns viktigt och reducera det som är mindre viktigt. Att skapa personliga och funktionella hem med tydlig arkitektur är något jag eftersträvar i varje projekt.

Är det något du tycker är extra viktigt i skapandet av ett nytt hem?

– Hur ljuset spelar med både interiör och exteriör är en viktig beståndsdel. Klassiska begrepp som genomsikt/siktlinjer och rundgångskvalité är återkommande teman oavsett typ av arkitektur. En annan sak är att man tänker på att man ska bo i lägenheten under många år. Att se till att boendet är flexibelt och passar i livets många olika skeenden gör också att det har en större målgrupp vid en eventuell försäljning.
Text: Mikael Torstensson Foto: Devis Bionaz

Fakta
Order: A2822, A2874
Projekt: Stil & Design Byggarna, Sävedalen
Adress: Göteborgsvägen 43‐45, 433 33 Partille
Beskrivning: 2 st. flerbostadshus i tre våningar med 6 lägenheter i varje hus.
Willa Nordics åtagande: Husleverans, stommontage och projektering.
Invändig yta: 781 + 781 = 1562 kvm
Byggår: 2011-2012
Arkitekt: Stefan Rupert

Bildgalleri – Bostadsrätter med villakänsla

Bilder från projektet

BESTÄLL VÅRT MAGASIN OM PROJEKTBYGGNATION

“Att skapa livsmiljöer med hög designgrad och funktionalitet för många människor är Willa Nordics passion. Vi har gjort det i många år och utmanas ständigt att utveckla och förfina vår process.”

Att Willa Nordic skapar unika enfamiljshus, med svårslagen kvalitet och överlägsen designgrad, vet de flesta om. Att vi dessutom skapar hela bostadsområden, flerbostadshus, exklusiva parhus, golfbyar i New England stil, vårdboende, lägenhetskomplex på tak i storstäder, kyrkor och många andra unika projekt är det färre som känner till. Därför har vi skapat detta magasin om det vi kallar projektbyggnation. Som alltid söker vi det genuina och ursprungliga. Ett sökande som ledde oss till ett av historiens första “miljonprogram” i turkiska Kappadokien.

Sänd namn, adress och telefonnummer till info@willanordic.se och berätta att du vill ha ett magasin om projektbyggnation så kommer det kostnadsfritt på posten.

Vill du samtala med oss om projektbyggnation ring till vår projektchef Stefan Hjälmeby på telefon 0735-23 50 35
eller sänd ett meddelande till stefan.hjalmeby@willanordic.se