topp-projekt-helhetslosning-med-klass

PROJEKTBYGGNATION – “HELHETSLÖSNING MED KLASS”

“ATT BO I FLERBOSTADSHUS ÄR ETT BRA BOENDE FÖR MÅNGA MÄNNISKOR. WILLA NORDIC HJÄLPER BOSTADSBOLAG ATT SKAPA UNIKA MILJÖER FÖR MÅNGA MÄNNISKOR.”

– Att kunna bygga flerbostadshus i olika storlekar och material, helt eller delvis tillverkade på husfabrik gör att man kan uppnå en unik kvalitet och trygghet i produktionsfasen, säger Stefan Hjälmeby marknadschef och ansvarig för projektförsäljningen på Willa Nordic.
Ett exempel är flerbostadshuset på bilderna som är uppförda i Kalmar av Hansa Bygg AB. God estetik möter hög funktion i dessa hus.

– Vår flexibla produktion är helt anpassad för att kunna tillverka skräddarsydda hus i alla storlekar och utförande. Det gör oss till en unik partner som kan leverera just det våra kunder efterfrågar, förklarar Stefan avslutningsvis.

Text: Mikael Torstensson
Foto: Katarina Gustafsson

Fakta
Order: A2708
Projekt: Wollinska stiftelsens hus, Kv Månstenen 4 Kalmar, Hansa Bygg
Adress: Kungsgårdsvägen, 392 37 Kalmar
Beskrivning: Flerbostadshus 16 lägenheter för seniorboende i fyra våningar med trapphus och hiss.
Willa Nordics åtagande: Stomleverans och projektering.
Invändig yta: 1223 kvm
Byggår: 2009‐2010
Arkitekt: Dahlström arkitekter

Bildgalleri – “Helhetslösning med klass”

Bilder från projektet

BESTÄLL VÅRT MAGASIN OM PROJEKTBYGGNATION

“Att skapa livsmiljöer med hög designgrad och funktionalitet för många människor är Willa Nordics passion. Vi har gjort det i många år och utmanas ständigt att utveckla och förfina vår process.”

Att Willa Nordic skapar unika enfamiljshus, med svårslagen kvalitet och överlägsen designgrad, vet de flesta om. Att vi dessutom skapar hela bostadsområden, flerbostadshus, exklusiva parhus, golfbyar i New England stil, vårdboende, lägenhetskomplex på tak i storstäder, kyrkor och många andra unika projekt är det färre som känner till. Därför har vi skapat detta magasin om det vi kallar projektbyggnation. Som alltid söker vi det genuina och ursprungliga. Ett sökande som ledde oss till ett av historiens första “miljonprogram” i turkiska Kappadokien.

Sänd namn, adress och telefonnummer till info@willanordic.se och berätta att du vill ha ett magasin om projektbyggnation så kommer det kostnadsfritt på posten.

Vill du samtala med oss om projektbyggnation ring till vår projektchef Stefan Hjälmeby på telefon 0735-23 50 35
eller sänd ett meddelande till stefan.hjalmeby@willanordic.se