topp-projekt-modernt-pa-toppen

PROJEKT – MODERNT PÅ TOPPEN

“Ibland är det svårt att hitta tomtmark i våra storstadsregioner. Men det småländska husföretaget Willa Nordic, har en genial lösning. Bygg på taken och man får en skön miljö och en spännande utsikt på köpet.”

Faktum är att många fastigheter klarar att man bygger på taket. På detta sätt skapas unika ytor för bostadsbebyggelse. Ett av projekten som Willa Nordic levererat ligger i Tønsberg i Norge. Här har Willa Nordic byggt två våningar med lägenheter på ett upplevelsecenter med biografer, restauranger och arbetsplatser. Läget vid en stor fjord gör att lägenheterna har en spektakulär utsikt. På taket av lägenheterna finns terrasser som ytterliggare bidrar till att skapa en livsmiljö med mycket hög klass. Mitt på taket bildas en generös innergård med ytor för gemenskap och lek.
– Detta är ett koncept som är applicerbart i många av våra stora städer, säger Stefan Hjälmeby, marknadschef på Willa Nordic. Att bygga en eller ett par våningar med spännande lägenheter på hus med platta tak tillför även en estetisk dimension av design och nytänkande till hela området, förklarar, Stefan. Vi på Willa Nordic arbetar med namnkunniga arkitekter och uppnår genom vår kvalitessäkrade byggprocess en slutprodukt med hög kvalitet, till rätt pris i alla de projekt vi genomför. 

Fakta
Order: A2614
Projekt: Kilden, Tønsberg
Adress: Kilden 7, N‐3117 Tønsberg, Norge
Beskrivning: 30 lägenheter i två plan, plan 5 och 6, på “toppen” av nytt upplevelsecenter med biografer, restauranger och kontor.
Willa Nordics åtagande: Husleverans, stommontage och projektering.
Invändig yta: 2321 kvm
Byggår: 2009‐2010
Arkitekt: Gunhild Wik

Bildgalleri – “Modernt på toppen”

Bilder från projektet

BESTÄLL VÅRT MAGASIN OM PROJEKTBYGGNATION

“Att skapa livsmiljöer med hög designgrad och funktionalitet för många människor är Willa Nordics passion. Vi har gjort det i många år och utmanas ständigt att utveckla och förfina vår process.”

Att Willa Nordic skapar unika enfamiljshus, med svårslagen kvalitet och överlägsen designgrad, vet de flesta om. Att vi dessutom skapar hela bostadsområden, flerbostadshus, exklusiva parhus, golfbyar i New England stil, vårdboende, lägenhetskomplex på tak i storstäder, kyrkor och många andra unika projekt är det färre som känner till. Därför har vi skapat detta magasin om det vi kallar projektbyggnation. Som alltid söker vi det genuina och ursprungliga. Ett sökande som ledde oss till ett av historiens första “miljonprogram” i turkiska Kappadokien.

Sänd namn, adress och telefonnummer till info@willanordic.se och berätta att du vill ha ett magasin om projektbyggnation så kommer det kostnadsfritt på posten.

Vill du samtala med oss om projektbyggnation ring till vår projektchef Stefan Hjälmeby på telefon 0735-23 50 35
eller sänd ett meddelande till stefan.hjalmeby@willanordic.se