stor-ostersjohandel-projekt-1

PROJEKTBYGGNATION – ÖSTERSKÄRS HANDEL

HANDEL OCH BOSTÄDER

Österskär ligger på en kuperad halvö mellan Tunaviken och Sättrafjärden nordväst om Trälhavet. Under 20- och 30-talet blev Österskär en populär sommarort för stockholmare och på 70-talet expanderade området, i dagsläget är hela halvön bebyggd.

Österskärs Handel är omsorgsfullt designad nyproduktion som skapar möjlighet för en skönare vardag. Det är ett perfekt bo- ende för dig som har eller planerar att sälja villan, men fortfarande vill ha möjligheten och utrymmet att rå om både barn och barn- barn samt ha närheten till grönskande trädgård som är försedd med planteringar, grill- och sittplatser.

Lägenheterna som är mellan 85–170 kvm har en tidlös design och härliga material med gedigen kvalitet. Ett boende som håller över tiden. Kök och vardagsrum är lägenhetens sociala mittpunkt och är en öppen yta.

Oavsett storlek har varje lägenhet yteffektiva planlösningar med generös förvaring och egen balkong eller ute- plats för njutning av den sköna vår- och sommarsolen.

Har du frågor till Stefan så når du honom på stefan.hjalmeby@willanordic.se

Fakta
Nr: P0137
Projekt: Brf Österskärs Handel
Adress: Generalsvägen 94, 184 52 Österskär
Beskrivning: Flerbostadshus och lokaler 4-plan, 13 lägenheter
Willa Nordics åtagande: Projektering och husleverans.
Invändig yta: ca 2 600 kvm
Byggår: 2016-
Arkitekt: Patrik Windisch


Bildgalleri – Österskärs Handel

Så här kommer de nya lägenheterna se ut som levereras av Willa Nordic.

Film – Österskärs Handel

Se 360-graders-vy över Österskär.

BESTÄLL VÅRT MAGASIN OM PROJEKTBYGGNATION

“Att skapa livsmiljöer med hög designgrad och funktionalitet för många människor är Willa Nordics passion. Vi har gjort det i många år och utmanas ständigt att utveckla och förfina vår process.”

Att Willa Nordic skapar unika enfamiljshus, med svårslagen kvalitet och överlägsen designgrad, vet de flesta om. Att vi dessutom skapar hela bostadsområden, flerbostadshus, exklusiva parhus, golfbyar i New England stil, vårdboende, lägenhetskomplex på tak i storstäder, kyrkor och många andra unika projekt är det färre som känner till. Därför har vi skapat detta magasin om det vi kallar projektbyggnation. Som alltid söker vi det genuina och ursprungliga. Ett sökande som ledde oss till ett av historiens första “miljonprogram” i turkiska Kappadokien.

Sänd namn, adress och telefonnummer till info@willanordic.se och berätta att du vill ha ett magasin om projektbyggnation så kommer det kostnadsfritt på posten.

Vill du samtala med oss om projektbyggnation ring till vår projektchef Stefan Hjälmeby på telefon 0735-23 50 35
eller sänd ett meddelande till stefan.hjalmeby@willanordic.se