par-i-funkis-topp

PROJEKTBYGGNATION – PAR I FUNKIS

BOSTADSOMRÅDE MED HÖG DESIGNGRAD

Hög designgrad, välplanerat och skön stämning är utmärkande för det exklusiva kvarteret Älgen i Falkenberg.
Ett av bostadsområdena som Willa Nordic skapat.

– Vi hittade ett attraktivt område i Falkenberg, havsnära vid Skreastrand, säger Johan Eckhardt på Willa Nordic i Halmstad. Arkitekt Nils Nordkvist och jag tog fram tre olika hustyper för området i modern funkisstil, villor, parhus i två plan och parhus i tre plan, totalt 20 enheter. Willa Nordic skapade färdiga lösningar med attraktiva materialval och inredningar. Stilen föll många i smaken och husen såldes omgående, berättar Johan.
Willa Nordics sätt att skapa unika hus passar för ett hus eller hela områden av hus skapade i samma stil. Att låta företagets erkänt skickliga arkitekter skapa boendemiljöer för många människor innebär en trygg resa med ett bra resultat.

Fakta
Order: A2350‐A2361
Projekt: Kvarteret Älgen, Falkenberg
Adress: Hjortvägen, Hjortsberg, Falkenberg
Beskrivning: 4 tvåplansvillor, 6 parhus “tvåplans stads villor”, 2 parhus “treplans stadsvillor”.
Willa Nordics åtagande: Projektering och husleverans.
Invändig yta: 2875 kvm
Byggår: 2006‐2007
Arkitekt: Nils Nordkvist

Bildgalleri – Par i funkis

Bilder från projektet

BESTÄLL VÅRT MAGASIN OM PROJEKTBYGGNATION

“Att skapa livsmiljöer med hög designgrad och funktionalitet för många människor är Willa Nordics passion. Vi har gjort det i många år och utmanas ständigt att utveckla och förfina vår process.”

Att Willa Nordic skapar unika enfamiljshus, med svårslagen kvalitet och överlägsen designgrad, vet de flesta om. Att vi dessutom skapar hela bostadsområden, flerbostadshus, exklusiva parhus, golfbyar i New England stil, vårdboende, lägenhetskomplex på tak i storstäder, kyrkor och många andra unika projekt är det färre som känner till. Därför har vi skapat detta magasin om det vi kallar projektbyggnation. Som alltid söker vi det genuina och ursprungliga. Ett sökande som ledde oss till ett av historiens första “miljonprogram” i turkiska Kappadokien.

Sänd namn, adress och telefonnummer till info@willanordic.se och berätta att du vill ha ett magasin om projektbyggnation så kommer det kostnadsfritt på posten.

Vill du samtala med oss om projektbyggnation ring till vår projektchef Stefan Hjälmeby på telefon 0735-23 50 35
eller sänd ett meddelande till stefan.hjalmeby@willanordic.se