park-21-willa-nordic-bostadsratter-projekt

PROJEKTBYGGNATION – PARK 21

De nyproducerade bostäderna i Park 21 omsluter tillsammans en lugn innergård i västerläge mitt i Helenelunds idylliska villakvarter. Här erbjuds kedjehus, parhus och lägenheter i bostadsrättsform med unika materialval i ljusa och öppna planlösningar där takhöjderna sträcker sig upp till 2,9 meter. På sommarkvällarna tänds grillen och under vinterhalvåret kan ni njuta av brasans värme i vardagsrummet.

Bostäderna som Signum Fastigheter skapar i samarbete med arkitekt Patrik Windisch är av hög standard och erbjuder takhöjder som sträcker sig upp till 2,9 meter. Interiören i samtliga bostäder är utformad av Whyte Lilja. Genom god kundanalys utvecklar Whyte Lilja interiörer med en tydlig konceptuell riktning och arkitektonisk höjd som möter kundens estetiska och funktionella preferenser. På områdets framsida längs Almvägen anläggs en härlig park ritad av trädgårdsdesignern Annika Zetterman. Uteplatserna mot den gröna innergården har plats för utekök, grill, matplats och loungemöbler för umgänge och avkoppling i solen. Park 21 är ett boende utöver det vanliga. Här erbjuds parhus, kedjehus och lägenheter i bostadsrättsform med unika materialval i ljusa och öppna planlösningar. På sommarkvällarna tänds grillen och under vinterhalvåret kan ni njuta av brasans värme i vardagsrummet. Husmodellerna är välplanerade och arkitekten har fokuserat på att skapa yteffektiva hem där varje kvadratmeter kommer till sin rätt. Bostäderna har 3-6 rum och kök, fördelade på ett eller två plan, samt tillhörande carport med förråd. Braskamin finns som tillval i både parhus och kedjehus. Byggnaderna i Park 21 omsluter tillsammans en lugn innergård i västerläge. Ett perfekt boende som passar både den lilla och stora familjen!

Inflytt: 2018

Fakta
Nr: P0139
Projekt: PARK 21, Helenelund Brf Hörnet 28 i Sollentuna
Adress: Almvägen 2 191 41 Sollentuna
Beskrivning: Tvåplans flerbostadshus med 13 radhus och 4 lägenheter.
Willa Nordics åtagande: Projektering och husleverans.
Invändig yta: 1 734 kvm
Byggår: 2016-
Arkitekt: Patrik Windisch

Bildgalleri – Helenelund Brf Hörnet; Sollentuna

Så här kommer den nya radhusen se ut som levereras av Willa Nordic.

BESTÄLL VÅRT MAGASIN OM PROJEKTBYGGNATION

“Att skapa livsmiljöer med hög designgrad och funktionalitet för många människor är Willa Nordics passion. Vi har gjort det i många år och utmanas ständigt att utveckla och förfina vår process.”

Att Willa Nordic skapar unika enfamiljshus, med svårslagen kvalitet och överlägsen designgrad, vet de flesta om. Att vi dessutom skapar hela bostadsområden, flerbostadshus, exklusiva parhus, golfbyar i New England stil, vårdboende, lägenhetskomplex på tak i storstäder, kyrkor och många andra unika projekt är det färre som känner till. Därför har vi skapat detta magasin om det vi kallar projektbyggnation. Som alltid söker vi det genuina och ursprungliga. Ett sökande som ledde oss till ett av historiens första “miljonprogram” i turkiska Kappadokien.

Sänd namn, adress och telefonnummer till info@willanordic.se och berätta att du vill ha ett magasin om projektbyggnation så kommer det kostnadsfritt på posten.

Vill du samtala med oss om projektbyggnation ring till vår projektchef Stefan Hjälmeby på telefon 0735-23 50 35
eller sänd ett meddelande till stefan.hjalmeby@willanordic.se