topp-projekt-plats-foromvardnad

PROJEKTBYGGNATION – “PLATS FÖR OMVÅRDNAD”

“WILLA NORDIC SKAPAR UNIKA ANLÄGGNINGAR FÅR VÅRD OCH OMSORG”

När man skulle bygga ett nytt vårdhem i vindslöv gick uppdraget till Willa Nordic. resultatet blev en ny ädamåls- enlig anläggning med tre avdelningar med 10 rum i varje.

Till det kom rymliga lokaler för administration och kontor. Man satsade även på ett fullt utrustat storkök med en generös restaurangdel med 7 meter i takhöjd.
– När det kommer till att skapa lokaler och miljöer för vård och omsorg så är ju funktionaliteten avgörande. En annan viktig del är design och gestaltning. En genomtänkt estetisk miljö är en viktig del för trivseln och där med för resultatet av verksamheten, säger Stefan Hjälmeby, marknadschef på Willa Nordic. Anläggningen i Vinslöv har väl utrustade lokaler för många olika behandlingar. För att skapa välbefinnande finns även både frisörsalong och fotvårdsmottagning i de gemytliga lokalerna.

Fakta
Order: A2469, A2556, A2557
Projekt: Omsorg & Fastigheter, Vinslöv
Adress: Boarpsvägen 17, 288 33 Vinslöv
Beskrivning: Vårdboende 30 lägenheter, storkök, restaurang personalutrymme, expedition.
Willa Nordics åtagande: Totalentreprenad.
Invändig yta: 4270 kvm
Byggår: 2008‐2009
Arkitekt: Jan Ekholm

Bildgalleri – “Plats för omvårdnad”

Bilder från projektet

BESTÄLL VÅRT MAGASIN OM PROJEKTBYGGNATION

“Att skapa livsmiljöer med hög designgrad och funktionalitet för många människor är Willa Nordics passion. Vi har gjort det i många år och utmanas ständigt att utveckla och förfina vår process.”

Att Willa Nordic skapar unika enfamiljshus, med svårslagen kvalitet och överlägsen designgrad, vet de flesta om. Att vi dessutom skapar hela bostadsområden, flerbostadshus, exklusiva parhus, golfbyar i New England stil, vårdboende, lägenhetskomplex på tak i storstäder, kyrkor och många andra unika projekt är det färre som känner till. Därför har vi skapat detta magasin om det vi kallar projektbyggnation. Som alltid söker vi det genuina och ursprungliga. Ett sökande som ledde oss till ett av historiens första “miljonprogram” i turkiska Kappadokien.

Sänd namn, adress och telefonnummer till info@willanordic.se och berätta att du vill ha ett magasin om projektbyggnation så kommer det kostnadsfritt på posten.

Vill du samtala med oss om projektbyggnation ring till vår projektchef Stefan Hjälmeby på telefon 0735-23 50 35
eller sänd ett meddelande till stefan.hjalmeby@willanordic.se