PROJEKTBYGGNATION – POMOLOGEN

Tio nyproducerade radhus i barnvänliga och naturnära Storvreta, inte långt från centrala Uppsala. Här erbjuds spännande men ändå tidlösa bostäder med material och färger i naturtoner. Ett boende för den växande familjen, med närhet till grannar och gemenskap. Husen erbjuder uteplatser med stora ytor som inbjuder till middagar, lekar och avkoppling. Här bor ni nära natursköna omgivningar samtidigt som stadens puls aldrig är långt borta.

Pomologen ligger centralt i den gamla delen av Storvreta, en uppvuxen idyll.
Här samsas du med äppelträd, grönska och närhet till det mesta.
Stadsbussar och Upptåget finner ni på gångavstånd och en bit bort väntar dessutom påfarten till E4:an vilken tar dig snabbt till både Uppsala och Stockholm. Förskolor, skolor, matbutiker och levande föreningsliv för friluftsaktiviteter och sport finner ni runt knuten. Allt på bekvämt avstånd för den aktiva barnfamiljen. En perfekt plats att växa upp på.

Inflytt: Q3 2018

Nr: P0157
Projekt: Pomologen, Brf Vretaberg 1 i Storvreta
Adress: Hasselvägen 9, 743 34 Storvreta
Beskrivning: 10 tvåplans radhus
Willa Nordics åtagande: Projektering och husleverans
Invändig yta: 1 120m²
Byggår: 2017-2018
Arkitekt: Patrik Windisch

Bildgalleri – Brf Vretaberg 1 i Storvreta

Så här kommer den nya radhusen se ut som levereras av Willa Nordic.

BESTÄLL VÅRT MAGASIN OM PROJEKTBYGGNATION

“Att skapa livsmiljöer med hög designgrad och funktionalitet för många människor är Willa Nordics passion. Vi har gjort det i många år och utmanas ständigt att utveckla och förfina vår process.”

Att Willa Nordic skapar unika enfamiljshus, med svårslagen kvalitet och överlägsen designgrad, vet de flesta om. Att vi dessutom skapar hela bostadsområden, flerbostadshus, exklusiva parhus, golfbyar i New England stil, vårdboende, lägenhetskomplex på tak i storstäder, kyrkor och många andra unika projekt är det färre som känner till. Därför har vi skapat detta magasin om det vi kallar projektbyggnation. Som alltid söker vi det genuina och ursprungliga. Ett sökande som ledde oss till ett av historiens första “miljonprogram” i turkiska Kappadokien.

Sänd namn, adress och telefonnummer till info@willanordic.se och berätta att du vill ha ett magasin om projektbyggnation så kommer det kostnadsfritt på posten.

Vill du samtala med oss om projektbyggnation ring till vår projektchef Stefan Hjälmeby på telefon 0735-23 50 35
eller sänd ett meddelande till stefan.hjalmeby@willanordic.se