röda-vita-rosen-bro-topp-willa-nordic-projekt-arkitekt-ritat

PROJEKTBYGGNATION – BRF RÖDA OCH VITA ROSEN

31 MINUTER TILL CENTRALEN – 31 SEKUNDER TILL NATUREN

På ängen vid de gamla rosenodlingarna nära Bro centrum byggs ett nytt område med bostäder. Området ligger i närheten av slott, golfbanor, ridskolor, fiskevatten, svampskogar, badplatser och är omgiven av vacker park- och åkermark. Boendet präglas av modern design, hög kvalitet och funktionalitet.

AKTIVITET OCH REKREATION I NATURSKÖNT OMRÅDE

Här kan du leva ett aktivt liv eller koppla av i orörd natur. Den sportiga familjen njuter av närhet till golfbanor i världsklass, ett flertal ridskolor, båtklubbar, badplatser, idrottsanläggningar, äventyrsbad samt skridskoisar och skidspår på vintern. Du som söker rekreation har nära till ett stort naturreservat, skogar för bär- och svampplockning, fina fiskevatten och rika fågelreservat.

Fakta
Nr: A3102-A3119
Projekt: Brf Röda & Vita Rosen, Bro
Adress: Växthusvägen, 197 34 Bro
Beskrivning: 18 stadsvillor
Willa Nordics åtagande: Projektering och husleverans.
Invändig yta: 1944 kvm
Byggår: 2015
Arkitekt: Patrik Windisch

Bildgalleri – Brf Röda & Vita rosen, Upplands Bro

Så här kommer den nya radhusen se ut som levereras av Willa Nordic.

BESTÄLL VÅRT MAGASIN OM PROJEKTBYGGNATION

“Att skapa livsmiljöer med hög designgrad och funktionalitet för många människor är Willa Nordics passion. Vi har gjort det i många år och utmanas ständigt att utveckla och förfina vår process.”

Att Willa Nordic skapar unika enfamiljshus, med svårslagen kvalitet och överlägsen designgrad, vet de flesta om. Att vi dessutom skapar hela bostadsområden, flerbostadshus, exklusiva parhus, golfbyar i New England stil, vårdboende, lägenhetskomplex på tak i storstäder, kyrkor och många andra unika projekt är det färre som känner till. Därför har vi skapat detta magasin om det vi kallar projektbyggnation. Som alltid söker vi det genuina och ursprungliga. Ett sökande som ledde oss till ett av historiens första “miljonprogram” i turkiska Kappadokien.

Sänd namn, adress och telefonnummer till info@willanordic.se och berätta att du vill ha ett magasin om projektbyggnation så kommer det kostnadsfritt på posten.

Vill du samtala med oss om projektbyggnation ring till vår projektchef Stefan Hjälmeby på telefon 0735-23 50 35
eller sänd ett meddelande till stefan.hjalmeby@willanordic.se