PROJEKTBYGGNATION – KEDJEHUS ÅHUS

10 exklusiva kedjehus
Vi erbjuder ett färdigt tomt- och huskoncept i ett unikt markområde med 10 arkitektritade exklusiva kedjehus med äganderätt som har en tydlig gemensam identitet. Perfekt boende för familj eller par som prioriterar nybyggt, lättskött & fritid i skön omgivning med havet 800 meter från bostaden. Husen byggs i 1-plan i vinkel med 110 kvm boyta & stor carport samt 20 kvm isolerad förrådsbyggnad. Hög byggkvalité med fina materialval & påkostad standard. Genomtänkt och funktionell innemiljö, modern design med pulpettak. Husen får en härlig rymd med mycket ljus genom det sluttande innertaket som stiger från 2,40 m till ca 3 meter invändig takhöjd och med ett stort takfönster över köksön. Harmonisk och välkomponerad inredning. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med bra arbetsytor. Från vardagsrum når man enkelt den generösa uteplatsen på innergården med känsla av en atriumgård. Häck avskärmar mot grannen. Två wc/duschrum med kakel och klinkers och ett separat rum för tvätt. Tre ljusa sovrum, varav det större sovrummet ansluter till privat wc/dusch och klädkammare. Carport med plats för 2 bilar samt en separat  isolerad förrådsbyggnad på 19,5 kvm. Den stora förrådsbyggnaden är förberedd för att dra in vatten- och avlopp och kan inredas till  gästhus, hobbyrum m.m. 5 hus är inflyttningsklara från juni 2019 och 5 hus från november 2019.

Har du frågor om projektbyggnation, kontakta projektchef  Stefan Hjälmeby på stefan.hjalmeby@willanordic.se

Fakta
Nr: P0154/ A3397-A3406
Projekt: 10 kedjehus, Södra Äspet Åhus
Adress: Kvittenvägen 8 – 18, 296 38 Åhus
Beskrivning: Enplanshus i vinkel med 110 kvm boyta & stor carport samt 19,5 kvm isolerad förrådsbyggnad.
Willa Nordics åtagande: Totalentreprenad
Invändig yta: 1 100 kvm (utan tillval)
Byggår: 2019
Arkitekt: Kastriot Sadiku

Bildgalleri – Södra Äspet

Så här kommer de nya kedjehusen i Södra Äspet se ut som levereras av Willa Nordic.

BESTÄLL VÅRT MAGASIN OM PROJEKTBYGGNATION

“Att skapa livsmiljöer med hög designgrad och funktionalitet för många människor är Willa Nordics passion. Vi har gjort det i många år och utmanas ständigt att utveckla och förfina vår process.”

Att Willa Nordic skapar unika enfamiljshus, med svårslagen kvalitet och överlägsen designgrad, vet de flesta om. Att vi dessutom skapar hela bostadsområden, flerbostadshus, exklusiva parhus, golfbyar i New England stil, vårdboende, lägenhetskomplex på tak i storstäder, kyrkor och många andra unika projekt är det färre som känner till. Därför har vi skapat detta magasin om det vi kallar projektbyggnation. Som alltid söker vi det genuina och ursprungliga. Ett sökande som ledde oss till ett av historiens första “miljonprogram” i turkiska Kappadokien.

Sänd namn, adress och telefonnummer till info@willanordic.se och berätta att du vill ha ett magasin om projektbyggnation så kommer det kostnadsfritt på posten.

Vill du samtala med oss om projektbyggnation ring till vår projektchef Stefan Hjälmeby på telefon 0735-23 50 35
eller sänd ett meddelande till stefan.hjalmeby@willanordic.se