aspet-topp-projekt-willa-nordic

PROJEKTBYGGNATION – SÖDRA ÄSPET, MARKLÄGENHETER

TRE ALTERNATIV – 70, 85 ELLER 95 KVM

GENOMTÄNKT och funktionell innemiljö, modern design med pulpettak. Lägenheterna får en fantastiskt härlig rymd med mycket ljus genom det sluttande innertaket som stiger från 2,40 m till ca 3 meter invändig takhöjd. Harmonisk och välkomponerad inredning. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med bra arbetsytor. Från vardagsrum når man enkelt stenlagd uteplats som vetter mot de gemensamma ytorna. Häck avskärmar mot grannen Snyggt badrum med kakel och klinkers. Tvätten sköter du bekvämt i den egna bostaden. Två ljusa sovrum, varav ett lite mindre – passande till arbetsrum eller gästrum. Garderober i båda rummen.Tillhörande kallförråd vid entrén.

KÖKET

Har vitvaror från Miele: Spishäll, spisfläkt, kyl/frys och diskmaskin. Inbyggd ugn och mikrovågsugn. Spotlights, kakel och parkettgolv.

BAD-/TVÄTTRUM

Dusch med glasväggar, WC, tvättställ och spotlights. Kakel, klinkers och golvvärme. Tvättmaskin och torktumlare

GÄSTTOALETT

I lägenheterna om 85 och 95 kvm finns en gästtoalett med WC, tvättställ, spotlights, kakel och klinkers.

KLÄDKAMMARE

I lägenheten om 95 kvm finns även en rymlig klädkammare. För att möta olika behov har Willa Nordic tagit fram tre olika storlekar.

Ring gärna för mer information.
Har du frågor till Stefan så når du honom på stefan.hjalmeby@willanordic.se

Fakta
Nr: A3079-A3083
Projekt: Brf Oxbäret, Södra Äspet
Adress: Oxbärsvägen, 296 38 Åhus
Beskrivning: Radhus 21 marklägenheter + 1 gemensamhetshus, 1‐plans parhus och radhus.
Willa Nordics åtagande: Projektering och husleverans.
Invändig yta: 1897 kvm
Byggår: 2015-2016
Arkitekt: Lars Carlsson

 

Bildgalleri – Södra Äspet

Så här kommer de nya marklägenheterna husen i Södra Äspet se ut som levereras av Willa Nordic.

BESTÄLL VÅRT MAGASIN OM PROJEKTBYGGNATION

“Att skapa livsmiljöer med hög designgrad och funktionalitet för många människor är Willa Nordics passion. Vi har gjort det i många år och utmanas ständigt att utveckla och förfina vår process.”

Att Willa Nordic skapar unika enfamiljshus, med svårslagen kvalitet och överlägsen designgrad, vet de flesta om. Att vi dessutom skapar hela bostadsområden, flerbostadshus, exklusiva parhus, golfbyar i New England stil, vårdboende, lägenhetskomplex på tak i storstäder, kyrkor och många andra unika projekt är det färre som känner till. Därför har vi skapat detta magasin om det vi kallar projektbyggnation. Som alltid söker vi det genuina och ursprungliga. Ett sökande som ledde oss till ett av historiens första “miljonprogram” i turkiska Kappadokien.

Sänd namn, adress och telefonnummer till info@willanordic.se och berätta att du vill ha ett magasin om projektbyggnation så kommer det kostnadsfritt på posten.

Vill du samtala med oss om projektbyggnation ring till vår projektchef Stefan Hjälmeby på telefon 0735-23 50 35
eller sänd ett meddelande till stefan.hjalmeby@willanordic.se