PROJEKTBYGGNATION – STYRSÖHÖJDEN

Byggstart 7 hus

Under hösten 2019 startar vi byggnationen av 7 arkitektritade enplanshus med fantastiskt läge och utsikt på granitklippor med västerhavet som granne på platån ovanför Kolkärrsvägen. Husen är 102m² med 4 rok. Utvändigt förråd är praktiskt placerat vid entrén. Då tomten utgör naturtomt blir skötseln minimal om man inte önskar att finplanera delar av den.  Arkitektens tanke är att husen skall smälta in i omgivning. Husen är som nedsläppta i naturen. Terrassen vid huset blir den naturliga platsen för att njuta av havsmiljön. Skjutpartiet ut på terrassen suddar ut gränsen mellan inne och ute. Varma vårdagar sätter man sig ute på terrassen eller drar sig innanför öppningen och njuter av solen i lä med en kaffe och blickar ut över land och hav.  Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök ger stor rymd med sitt fina ryggåstak med 3,5 m i takhöjd.

 Styrsö

Styrsöhöjd ligger cirka 10 min från Tången och Utterviksbadet.
På Styrsö finns det mesta du behöver: Affärer, konst, förskola, skolor, vårdcentral, optiker, frisörsalong, restauranger, café, konditori, hotell, post systembolag mm.

Har du frågor om projektbyggnation, kontakta projektchef  Stefan Hjälmeby på stefan.hjalmeby@willanordic.se

Fakta
Nr: P0169/A3460-A3466
Projekt: Styrsöhöjd – 7 fristående hus
Adress: Dammkärrsbacken 3-17, 430 84 Styrsö
Beskrivning: Enplanshus med 102 kvm boyta samt 6 kvm förrådsbyggnad
Willa Nordics åtagande: Totalentreprenad ovan grund.
Invändig yta: 714 kvm
Byggår: 2019-2020
Arkitekt: Håkan Trygged KUB Arkitekter

 

Bildgalleri – Styrsöhöjden

Så här kommer de nya husen se ut som levereras av Willa Nordic.

BESTÄLL VÅRT MAGASIN OM PROJEKTBYGGNATION

“Att skapa livsmiljöer med hög designgrad och funktionalitet för många människor är Willa Nordics passion. Vi har gjort det i många år och utmanas ständigt att utveckla och förfina vår process.”

Att Willa Nordic skapar unika enfamiljshus, med svårslagen kvalitet och överlägsen designgrad, vet de flesta om. Att vi dessutom skapar hela bostadsområden, flerbostadshus, exklusiva parhus, golfbyar i New England stil, vårdboende, lägenhetskomplex på tak i storstäder, kyrkor och många andra unika projekt är det färre som känner till. Därför har vi skapat detta magasin om det vi kallar projektbyggnation. Som alltid söker vi det genuina och ursprungliga. Ett sökande som ledde oss till ett av historiens första “miljonprogram” i turkiska Kappadokien.

Sänd namn, adress och telefonnummer till info@willanordic.se och berätta att du vill ha ett magasin om projektbyggnation så kommer det kostnadsfritt på posten.

Vill du samtala med oss om projektbyggnation ring till vår projektchef Stefan Hjälmeby på telefon 0735-23 50 35
eller sänd ett meddelande till stefan.hjalmeby@willanordic.se