startbild_a2900_stor

PROJEKTBYGGNATION – “NEW ENGLAND I SVERIGES TOSCANA”

“WILLA NORDIC SKAPAR HELA OMRÅDEN MED HUS MED UNIK DESIGN OCH OÖVERTRÄFFAD KVALITET”

Backahill bygger 8st friköpta bostäder – 117 kvm om 5 rum och kök. Med utsikten mot havet och åsens böljande vidder samt med golfbanan i väster, ett hemtrevligt boende med gen uteplats och minimalt underhåll. Tillsammans med Willa Nordic erbjuds ett boende både för livsnjutaren och den aktiva.

Newport husen byggs på bästa läge i backen till höger om det 10-hålet på golfbana. Mitt i området som kallas Sveriges Toscana. Alla hus har kvällssol, enastående vy över golfbanan och ett flertal även med magnifik utsikt över Laholmsbukten. Husens byggs i gedigna och högkvalitativa material och detaljer som tillsammans skapar genuina New England hus i det magiska landskapet.

Båstad Greenside är ett unikt område med närhet till natur och inte minst Båstad Golfklubb som kommer kunna nås direkt via tomtgränsen. Bekvämt och enkelt tar man sig ut på banan och lika bekvämt tar man sig ett dopp i den gemensamma poolen (5×10 meter) eller spel på den egna padelbanan intill. Med närheten till centrala Båstad och med all service i Boarp intill är detta det ultimata country club boendet på Bjärehalvön som slipats och nötts för att få fram det ultimata boende konceptet för den aktiva golfaren. Bemärk även att detta inte är någon Brf utan friköpta enheter där man själv råder över sin fastighet men med den yttre skötseln av trädgård etc omhändertagen via den gemensamma samfälligheten Ett bekvämt boende bland böljande landskap och utsikt över Laholmsbukten med golfbanan som närmaste granne. Ett boende i världsklass helt enkelt. Säljstart våren 2018 – läs mer här.

Fakta
Order: A2900
Projekt: Claerence Hill, Båstad
Adress: Boarpsvägen, 269 93 Båstad
Beskrivning: 16 bostäder i New England stil. 8 villor, 8 radhus.
Willa Nordics åtagande: Projektering och husleverans.
Invändig yta: ca 2400 kvm
Byggår: Pågående
Arkitekt: Kaj Linghoff

Bildgalleri – “New England i Sveriges Toscana”

Bilder från projektet

BESTÄLL VÅRT MAGASIN OM PROJEKTBYGGNATION

“Att skapa livsmiljöer med hög designgrad och funktionalitet för många människor är Willa Nordics passion. Vi har gjort det i många år och utmanas ständigt att utveckla och förfina vår process.”

Att Willa Nordic skapar unika enfamiljshus, med svårslagen kvalitet och överlägsen designgrad, vet de flesta om. Att vi dessutom skapar hela bostadsområden, flerbostadshus, exklusiva parhus, golfbyar i New England stil, vårdboende, lägenhetskomplex på tak i storstäder, kyrkor och många andra unika projekt är det färre som känner till. Därför har vi skapat detta magasin om det vi kallar projektbyggnation. Som alltid söker vi det genuina och ursprungliga. Ett sökande som ledde oss till ett av historiens första “miljonprogram” i turkiska Kappadokien.

Sänd namn, adress och telefonnummer till info@willanordic.se och berätta att du vill ha ett magasin om projektbyggnation så kommer det kostnadsfritt på posten.

Vill du samtala med oss om projektbyggnation ring till vår projektchef Stefan Hjälmeby på telefon 0735-23 50 35
eller sänd ett meddelande till stefan.hjalmeby@willanordic.se