Willa Nordics VD, Klas Fridsäll (t.v.) gratulerar Marcus Hökenklo (t.h.) tillsammans med säljare och projektledare Mia Olsson. Foto: Richard Lindor

Vi gratulerar Marcus Hökenklo som tillsammans med sin familj bor i huset som har blivit framröstat till Årets hus 2019.

Huset är en romantisk dröm där det ligger inbäddat i det böljande landskapet. Insidan andas lyx och exklusivitet. Innanför entrén möts man av en imponerande trappa som binder ihop våningsplanen. Planlösningen för de sociala ytorna och köket är öppna. Entréns väggar är klädda av mörka paneler som ger en känsla av klass. Huset hyser även en spaavdelning med gym, bar, bastu och inomhuspool. Badrum och kök har påkostade detaljer och mycket marmor. Groventrén är en stor tvättstuga med generösa förvaringsmöjligheter, en dröm för varje barnfamilj. Sovrummen går i sobra färger och till master bedroom finns en stor walk in closet och praktfullt badrum. Huset är unikt och helt skapat utifrån kundens önskemål och behov.

Årets hus från Willa Nordic blev Willa Hökenklo utanför Jönköping. Foto: Richard Lindor

Marcus, hur upplevde ni processen att bygga ert hus?
– Att bygga sitt drömboende är ett av de största projekten man genomför i sitt liv. För oss var det ingen slump att vi valde Willa Nordic utan resultatet av en noggrann genomgång av de olika alternativ som finns. Det som vi fastnade för var egentligen Willa Nordics slogan som i grund och botten handlar om att man bygger helt kundunikt. En flexibilitet som utgår ifrån vad kunden vill ha. Man börjar med ett vitt papper och inte en färdig lösning som man sen ändrar i, vilket är vanligt. Det, tillsammans med att vi väldigt tidigt fick ett väldigt stort förtroende för Mia Olsson som är säljare och projektledare på Willa Nordic, gjorde i slutändan valet enkelt. Det kändes just som att den typen av projekt vill man ju genomföra med någon som man har ett väldigt stort förtroende för.
Såhär i efterhand är vi väldigt, väldigt nöjda och glada över att ha valt just Willa Nordic. Företaget lever upp till sitt varumärkeslöfte, både med flexibiliteten och projektledarskapet, det har funkat precis så bra som man någonsin kunnat önska sig.

Huset hyser även en spaavdelning med gym, bar, bastu och inomhuspool. Foto: Robert Larsson

Vad var roligast med att bygga h